Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Credibly synthesize visionary systems before functionalized channels. Dynamically enable intermediated relationships through.

Latino dance

Vytancuj si postavu

Chceš tancovať latino ale chýba ti tanečný partner? Túžiš po vytancovanej postave, krajšom držaní tela a lepšej kondícii? Chceš patriť do skupiny žien, ktorá miluje tanec a temperamentnú hudbu? Potrebuješ sa po náročnom dni odreagovať? POĎ TANCOVAŤ!

Ako jednotlivé tanečné štýly formujú postavu

SALSA  –  Karibik 
Salsa je zo všetkých latino štýlov najštylizovanejšia. Tancuje sa vzpriamene. Núti tak vystierať chrbát a zaťahovať bruško. Posilníte chrbtové aj brušné svalstvo a získate krajšie držanie tela.

MERENGUE  –  Dominikánska republika
Tento štýl je najtemperantnejší. Dá zabrať hlavne kondične. Kolísavé pohyby bokov vám pômôžu zhodiť v oblasti stehien, zadných partií, bokov a pásu, ale zabrať dostanú aj ruky.

SAMBA  –  Brazília
Fyzicky najnáročnejší štýl. Typické sú pohyby panvou a hrudníka, krúženie a trasenie. Pri pravidelnom tancovaní spevnie sedacie svalstvo a zoštíhlejú lýtka. Tancuje sa na špičkách – ideálny na vytvarovanie klemby pri plochých nohách.

MAMBO  –  Kuba 
Mambo je pre svoju hravosť najobľúbenejšie. Tancuje sa v miernom podrepe, takže opäť niečo na formovanie zadku a nôh. Predozadný pohyb panvy a hrudníka dáva zabrať brušným, chrbtovým aj sedacím svalom. Intenzívne pracujú aj ruky.

CUMBIA  –  Kolumbia
Koordinačne najnáročnejší štýl. Typické je krúženie panvou a vzpriamené držanie tela v miernom predklone. Synchronizácia hrudníka, bokov a rúk núti spevniť chrbát, bruško, boky aj zadok.

Ako postupne na sebe pracovať

ZAČIATOČNÍČKY  –  základné kroky
Tento level je určený ženám, ktoré s tancom nemajú žiadne, alebo minimálne skúsenosti. Učia sa základné kroky tanečných štýlov salsa, merengue, mambo, samba a cumbia. Výuka prebieha zábavnou a nenútenou formou. Práca s telom je detailne vysvetlená. Už po prvých lekciách sa začnete podvedome vystierať a zaťahovať bruško. Prvý level dodá sebadôveru a prípraví na vstup do ďalšieho.

MIERNE POKROČILÉ  –  jednoduché choreografie 
Tu sa už základné kroky spájajú do jednoduchých choreografií. Tanečné prevedenie sa zdokonaľuje, cibríte si pamäť a orientáciu v priestore. Neustálym opakovaním krokov získavate  stále väčšiu istotu. Cítite príliv energie. Už obyčajná chôdza pôsobí elegantne. Kolektív sa utužuje. Smiech a dobrá nálada sú prirodzenou súčasťou výuky.

POKROČILÉ  –  zložitejšie choreografie 
V tomto leveli už hravo zvládnete aj zložitejšie choreografie. Tanečné prevedenie pôsobí profesionálnejšie. Tanec uvoľňuje a učí prirodzenému prejavu. Pravidelné tanečné tréningy učia vystierať sa, zaťahovať bruško, pohybovať sa elegantne a s noblesou. Vaša sebadôvera s každým naučeným krokom rastie. Vďaka skvelej atmosfére odchádzate z lekcií plné energie.

Prečo ženy tak radi navštevujú naše kurzy

Jana Linková  •  Vraciam sa z Fit pobytu 2023. Výborne som si zacvičila a zatancovala. Choreografie neboli náročné, ale pritom pestré. A bonus k tomu Tučepi, ktoré považujem za jedno z najkrajších miest v Chorvátsku. Krásna promenáda, pri pláži veľa chládku, ruch taký akurát. Teším sa na budúci rok.

Marta Lukačovičová  •  Táto škola mi umožnila pravidelný pohyb, ktorý mám rada. Pri tancoch viem vypustiť energiu a zároveň načerpať novú. Rada si pamätám tie všetky variácie a choreografie, ktoré som sa tam naučila za 7 rokov a stále sa učíme nové. Máme super kolektív aj náladu a v neposlednom rade nás učí a vedie perfektná vedúca. Takže odporúčam tancovať s La Dansa school.

Eva Grebečiová  •  Odporúčam školu aj pre „zrelšie“ ženy. Výborný priestor ako pri tanci „vyvetrať hlavu“, sústrediť sa len na seba, mať radosť z pohybu, krásnych choreografií, skvelej hudby, príjemnej spoločnosti iných žien a trénerky.

Ivana Kovačičová  •  Kurzy navštevujem už 16 rokov a neviem si predstaviť niečo iné. Super prístup lektoriek, výborná muzička a samozrejme fajn kolektív. Lekcie mi pomáhajú udržiavať si sebavedomie, zbavovať sa stresu, zlepšujú náladu a udržujú telo v kondícii, čo s pribúdajúcimi rokmi oceňujem.

Elis Kriglerová  •  Latino mi dáva chuť žiť. Postaviť sa, kráčať stále vpred a tešiť sa zo života.

Elena Puková  •  Latino je životabudič a choreografie, ktoré sa učíme v kurzoch sú plné energie, rytmu a exotiky. Sú vyjadrením ženskosti, temperamentu, radosti z tanca a pohybu. Bonusom je skvelá partia žien. Tu vznikli niekoľkoročné priateľstvá. Je veľmi príjemné nechať sa na konci pracovného dňa strhnúť rytmom latino hudby v kolektíve rovnako zanietených dievčat. Tu nik nerieši, akú má kto postavu, či vek, čo má kto oblečené, čím je. Nik nerieši starosti a povinnosti. Je tu len hudba, tanec a my – hopkáme si a je nám fajn. Odchádzame usmiaté, nabité endorfínmi a radosťou a tak to má byť.

Denisa Rusňáková  •  Tanec milujem a teší ma, že sa s ním stále môžem stretávať aj v tomto veku.

Zuzana Mlyneková  •  Kurzy mi dávajú radosť do života a zvyšujú sebavedomie. Učia ma pravidelnosti, čím si budujem pevnú voľu. Je to pre mňa neskutočne pozitívne a zmysluplne strávený čas. Keď si obujem tanečné topánky, nič viac nepotrebujem. Plním si svoj detský sen, učím sa nové kroky a resetujem hlav po náročnom dni. Našla som si tu nové kámošky, čo tým žijú rovnako ako ja.

Ľubica Szerdová  •  Nedávno som bola na preventívke. Lekárka nechcela veriť vlastným očiam, keď uvidela moje EKG. Vraj ako maratónec. Takže okrem radosti z tanca aj takýto super zdravotný efekt.“

Alena Šípošová  •  Páči sa mi systém výuky. Všetko má hlavu a pätu – choreografie aj lekcia samotná. Zapotíme sa aj zasmejeme. Lekcie sú dynamické, choreografie veľmi pekné. Myslím si, že tanec je pre ženu absolútne najlepší spôsob ako zregenerovať, odreagovať sa, zabaviť a aj spáliť nejaké to kilečko. Veľmi dlho som hľadala niečo takéto. V La Danse som to konečne našla.